TULE MUKAAN VETERAANITOIMINTAAN!

Vaikka jaosto onkin veteraanijaosto, se ei tarkoita sitä, että sinun pitää olla veteraani. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki seuran vapaajäsenet, jäsenet ja kannattajat. Ikä- tai muita rajoja ei ole asetettu.  Ilmoittelemme kokouksista Valkeakosken Sanomissa, seuran internet- sekä facebook -sivuilla.

Koskenpojissa on järjestetty veteraanitoimintaa kohta 20 vuoden ajan. Jaosto perustettiin vuosituhannen alussa. Sen tarkoituksena on ollut järjestää ikääntyneille ja ikääntymässä oleville seuran jäsenille ja ystäville mahdollisuus toimia seuran tunnusten alla edelleen ja välittää nuorille tietoa menneestä. Mahdollisuuksien mukaan osallistumme piirin ja liiton veteraanitoimintaan.

Veteraanit ovat toimineet ja toimivat jatkossakin monella tavalla. On järjestetty yhteisiä kahvitilaisuuksia seuran menestyshetkiä muistellen ja joskus katkerille tappioillekin perustelua etsien sekä tapahtuneille kommelluksille nauraen. Kahvitilaisuuksia ovat säväyttäneet moninaiset tietovisailut ja nyyttikestiperiaatteella läsnä olleille järjestetyt arpajaiset. On jopa tallennettu edellä mainittujen muistelujen innoittamina kansien väliin tietoa jäsenten itsensä kertomina menneistä ajoista. ” Me Koskenpojissa”-kirjasta saa seuran toimistosta.”  Kenties vielä teemme kirjalle jatkoa, mutta siihen tarvitsemme lisää muistelijoita seuramme menneiltä vuosilta.

Seuraamme myös TUL Tampereen piirin tapahtumia.

 

Aloita kirjoittamaan ja paina enteriä etsiäksesi