Tue seuratyötä, nuorisotyötä, jaostoja ja ansioituneita urheilijoita.

Tukesi voit maksaa Valkeakosken Koskenpojat ry:n tilille:
FI70 5494 0940 0584 09.
Laita viitteeksi kannatusmaksu 2024.

Seuran syyskokous vahvisti vuodelle 2024 jäsenmaksun suuruudeksi 25€.

Et ole vielä jäsen ja haluaisit jäseneksi? Lähetä vapaamuotoinen jäsenhakemus toimistomme sähköpostiin toimisto@vakp.fi. (Ilmoita hakemuksessa nimesi, osoitteesi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoitteesi.)  Ilmoittamasi tiedot tulevat luottamuksellisesti hallituksen kokoukseen, jossa hallitus hyväksyy virallisesti jäseneksi pyrkivät. Jäseneksi hyväksymisestä saat tiedon jättämääsi yhteystietoon.

Seuralla on käytössään jäsenrekisteri, jota ylläpidetään ja päivitetään. Jos osoitteesi muuttuu tai tulee muita muutoksia elämäntilanteisiin, laita sähköpostia toimisto@vakp.fi.

Rekisterin tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti mihinkään, eikä niitä siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisteriä säilytetään digitaalisessa sekä paperisena versiona (arkistotieto). Digitaalinen rekisteri on suojattu tavanomaisin tietoturvatoimenpitein.

Jäsenellä on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevaa tietoa rekisteriin on tallennettu. Tietojen tarkistus on mahdollista lähettämällä tarkastuspyyntö kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Valkeakosken Koskenpojat ry
Valkeakoskenkatu 3
37600 Valkeakoski

Aloita kirjoittamaan ja paina enteriä etsiäksesi